Най-якият коледен подарък – Джобна Печка!

Остава точно един месец до Коледа! Украсите в градовете светят с пълна сила, продавачките са разлепили огромните надписи “намаление” по витрините и лукаво чакат новите си клиенти, а иглолистните и прасетата тръпнат в тих ужас. Мдааа, приближава един от най-хубавите празници в годината 🙂

Но нека не забравяме, че Коледа всъщност означава ПОДАРЪЦИ!

След като миналата година решихме да дадем няколко идеи за коледни подаръци, то тази година решихме да взмем нещата в свои ръце и да направим още една стъпка. Разгледахме внимателно миналогодишния списък с подаръци и заедно с група добре обучени маркетингови джуджета ние го анализирахме и стигнахме до извода, че всеки човек се нуждае от ДЖОБНА ПЕЧКА!

Колкото и да ви разказваме за Джобните Печки, най-добре е да видите видеото и сами да се уверите колко невероятно забавни и практични са!


Премръзналите пръсти, студените ръце, падналата телефонна батерия. Това са неща, които ще оставим в миналото, защото новият космодиск, упс, новите Джобни Печки ще решат всички тези проблеми, че и останалите 😀
След усилени разработки в тайната лаборатория на no.ski.CREW, която се намира в село Здравец, Лъки, бившата сграда на училището, сега известна като хотел Здравец, 2рия етаж, 1вата врата вляво, ние успяхме да направим откритието на века!
Джобните печки представляват пакетчета, пълни с прозрачна течност, която ви е забранено да пиете. В течността можете да забележите как плува малка пластинка, точно с тази пластинка джобното реакторче се активира.

Щракнете пластинката няколко пъти и наблюдавайте магическата реакция – течността се втърдява и започва да отделя топлина. Възглавничката се затопля до близо 50 C и ще излъчва топлина в продължение на 15-30 минути.

ВАЖНО! След като джобната печица спре да излъчва топлина, не я изхвърляйте! Тя може да бъде презаредена и отново да служи вярно.

Как да презаредим джобната печка?

Поставяте възглавничката в 1 чорап или в марля, или в парцал, или в парче плат, след което поставяте увитото пакетче във вряща вода за около 5-10 минути. Когато забележите, че всички кристалчета са се разтопили, значи възглавничката е готова за нова употреба. Идеята на парчето плат е да не разтопите гумата на джобната печка заради нагорещения съд, в който е водата.

Идеи за употреба:- да си топлите ръцете

– да си топлите джобовете

– да си поддържате чая с ром топъл

– да си топлите батерията на телефона, която е паднала заради студа

– да бъдете креативни и да измислите още по-налудничави и забавни идеи, които да споделите с нас на адрес no.ski.crew@gmail.com

ЦЕНАТА Е 8лв!

Подарете на себе си или на близките си най-оригиналният подарък, като го поръчате на no.ski.crew@gmail.com. Доставките в Пловдив и София ще се извършват лично, а за останалите градове ще можете да си приберете Джобните Печки от офисите на Еконт. Доставката до повечето градове в България излиза межу 5 и 6лв 🙂

Какво мислят хората за Джобните Печки?

Те са Chuck Norris Approved!

Доволен клиент, се радва на своята джобна печка.

Качество, гарантирано от ЙЕТИ!

Leave a reply