Сноуборд + диоди = GlowBoardZ™ – So f’ckin shiny!

Тенденцията да се тъпчат диоди, където се намери за добре е налице. Имаме запалки с диодчета, ключодържателчета със светещо led-че ( диодче демек ) и разбира се няма как да пропуснем шукарните девил айс на колите, ааа да и диодните стопове. Тук голфърите по душа потрепват нервно само при представата на всичката тази струяща светлина 😀
Намериха се хора, дето да инсталират диодчета и в сноуборд – GlowBoardZ™ .

GlowBoardZ™ твърдят, че те първи са патентовали идеята да съчетаят сноуборда и диодите успешно. Целта била постигане на по-голяма безопасност при нощните спускания и разбира се – забавление! Лично аз си мисля, че един начелник би свършил по-голяма работа от гледна точка на безопасност. Така поне човек ще може да вижда приближаващото го дърво. Но хейтът тук е излишен, въпреки чисто античалга и кич настроената ми душа, ми хареса как изглежда глоуборда.

Самата конструкция на дъската позволява на диодчетата, които са разположени под базата на борда да отразяват светлината си в снега, създавайки сияние около и под дъската и така, създавайки впечатление, че се носите върху възглавница от светлина. За вечерни спускания системата ще е убиец, със сигурност няма да има по-забелязван човек на пистата от ездача на глоуборда.

Големият минус е само доста солената цена. Един 155см борд, светещ само с 1 цвят излиза около 550$ .

Leave a reply