Разказ за Тръбата на Уайт :D

Защо Шаун Уайт изчезна от полезрението на народа?
Как и Къде изчезна?
Вярно ли е, че извънземни са откраднали бъбрека му?

Отговорите на тези въпроси и много други, ще разберете по-долу! 😀

Нашият човек Уайт, чиято едноименна игра изциклихме преди доста време, последно време се беше скрил някъде (без да ни каже) и чак сега се разбира къде!

миналата година той и още бая високоплатени хора са се забавлявали (смисъла тук на “забавлявали се” трябва да ви звучи по-делови) някъде из Колорадо, зад Silverton Mountain.
“С какво са се забавлявали там?” – ще попитат някои от вас, а отговорът е “с личната тръба на Шаун!” 😀

И така… драматични цигулки, женски църковен хор, напрежение, върколаци дебнещи от тъмните елфски гори на Мадагаскар…
Бихолд! 😀


Доста яко видео… и доста як халфпайп! Ако не беше и толкова излишно лъснато всичко, можеше и да ми се хареса повече…
Но как да е! Важното е, че толкова як пайп направен само за един си е голямо нещо… и голяма реклама 😀 … а до колкото разбрах там са се провели и големи тренировки, далеч от досадните фенове и медии, които да му дишат във врата.

Според Шаун Уайт, последната една година е била страшно прогресивна за него, научил е бая нови трикове, които ще покаже през този сеозон (09/10), както и на Олимпийските зимни игри във Ванкувър. Ама дали ще вземе златен медал или не… кой ще ми каже? 😀

btw, можете да скибате сайта на RedBull Project X и той е як! (тея от Ред Бул, колко пара са дали…) Taм има още доста видеота ( които ние за малко да свием :mrgreen: ), които разказват как са бутали лавини за да съберат достатъчно сняг за халфпайпа, как са направили супер специалната “кошница с мекота” за Уайтката и куп още разни разнообразни такива.
🙂

P.S.
Това с върколаците от Мадагаскар не знам що го написах, просто така се случи. 😀

Leave a reply