Nitro NewsWeek: NITRO Tail Block Battle!

За таз’ седмичният Нитро NW имахме задачата да разкажем за един контест. Състезание, което се провежда из френските алпи. Най-интересното от всичко беше, че информацията трябваше да я преведем от френски на български, а както всички вие знаете, френският ни е втори майчин. Дори помежду си предпочитаме да говорим на френски, защото на български не успяваме да се разберем както трябва. 😀
Така че се отпуснете на стола и се насладете на звучно-невероятния превод, който сме подготвили за вас!


Щастливците, които са били на Amneville този уикенд не само са имали възможност да тестват бордове и екипировка от новата 2010 г. колекция, но също така и да участват в първото издание на NITRO Tail Block Battle. Едно малко, забавно състезание, което лесно и забавно може да ти докара големи дивиденти, както и една от лимитираните Hagstr?m китари правени за Нитро! Тази игра ще се провежда и по следващите спирки на Rock ON Snowboard обиколката.

NITRO Tail Block Battle е отворена за всички, това което трябва да направите е просто да се регистрирате. След това влизаш в битка под формата на дуели (един срещу един, ( бел. ред. ама удърите под кръста водят до дисквалификация… бъзик! 😀 )). Победителят oт един дуел се противопоставя с победителя от друг, и така нататък, докато не останат 2ма за финала. Победителят, разбира се, отмъква яката Hagstr?m китара на Нитро.

Заслужава си да си оттренираш тейл техниката вкъщи и да отидеш на Deux Alpes (бел. ред. който беше на 24-25 окт.) за следващия NITRO Tail Block Battle! ( бел. ред. Няма да се коркате, остават още 2 ивента от този тур – на 05-06 и 12-13 декември, съответно в Piau Engaly и Avoriaz 😉 )

Leave a reply