Първото каране за сезона или как z3o си изяде чорапите.

История за първото яко каране за сезона и странните кулинарни вкусове на z3o.

С падането на тепмературите по планините започна да понавалява снежец. Със сигурност всички с нетърпение сме зяпали уебкамерите от върховете и се надявахме по-скоро да натрупа, ние от no.ski.CREW не направихме изключение – седяхме лепнати пред мониторите и въртяхме уебкамерите из Родопите в търсене на идеалните условия.

Още в петък решихме, че неделя ще се качим до най-близката ни писта – Копривките, намираща се на около 30 км от Пловдив. Странно защо, но на всички, с които споделихме идеята си да покараме сноуборд на 1ви Ноември им стана едва ли не смешно – ами че какъв сняг на 1ви Ноември и то на 30 км от Пловдив, хора я се осъзнайте – ще си надерете дъските, ще си изгорите бензина за нищо и общо взето яко ще се прецакате!
Това беше всеобщото мнение на всички около нас. Здравко (z3o) беше толкова сигурен, че няма да можем да караме на 1ви Ноември ( неделя ), че реши да направи едно доста погрешно изказване 😀

Аз от друга страна това го приех като предизвикателство Трябваше да накарам zeo да си изяде чорапите!
И така в 11 и 30 потеглихме в посока Копривки. Какво намерихме там?

Безлюдна писта с 20-25см новонавалял сняг, недокоснат от никого, температурата беше около -1 градус, слънцето светеше много леко през облаците. Общо взето дори да си ги бяхме поискали идеалните условия за каране, пак нямаше да е толкова яко 😀

Снимките говорят сами …

Разбира се трябваше да има доказателства, че сме карали, за да може zeo да похапне чорапки 🙂 Така, че ето ги и самите доказателства 😀 ( на първите 3 моя милост (mental) шредва! ^^ )

no.ski.CREW-аджии се учат да летят 😀 (кой успешно, кой не толкова … )

След като разгледа снимковия материал, разбира се подкрепен с много истории от изминалия снежен ден, z3o заяви, че отива да изяде чорапите си.

Ето го и z3o, ядящ чорапите си :

THE END 😀

Надяваме се, че всички са се възползвали от тийзъра предоставен ни от идващата ЗИМА и са си покарали доволно. За тези като z3o, яжте си чорапите 😀 изпуснахте якото каране. За щастие на всички обаче има още време!

бел. автор – mental & z3o сме лудите дето постваме статии, когато не ни мързи 😀

Leave a reply