NITRO NewsWeek: Интервю с Ерик Ботнер

Тазседмичното Nitro NewsWeek ще бъде първото по рода си за блога ни! И като сме на вълната на първите неща – ЧЕСТИТ ПЪРВИ ИСТИНСКИ СНЯГ НА ВСИЧКИ 🙂 Отново към Nitro NW – тази седмица ще публикуваме интервю с Ерик Ботнер. Ако Ерик Ботнер ви звучи познато, най-вероятно се сещате за участието му в сноуборд филмът от този сезон Let’s Go Get Lost. Ерик изглежда наистина обещаващ сноубордист, със сигурност знае как да се забавлява на снега и има място за още развитие! И така пристъпваме директно към интерю-то, което аз любезно преведох за читателите 😀

Как си Ерик? Къде се намираш в момента и какви са плановете за този сезон?

Здрасти, човече! В момента съм си вкъщи ( Осло – бел. преводач ), скейтвам си и тренирам, подготвяйки се за зимата. За сега планът е яко предсезонно разцепване в Хинтерлукс. А след това ще отскоча до Щатите, за да покарам и там. Със сигурност ще е лудница. Нямам търпение да дойде зимата и да почвам 🙂

Супер! Ти тамън се завърна от Мюнхен. Какво се случи там?

В Мюнхен бях на премиерата на новия филм на Isensever Let’s Go Get Lost. Беше забавно, премиерата беше дива, имаше много хора. Надявам се  всички  да са се накефили на филмчето!

Чувам, че филмът се е посрещнал добре от всички . Ти също трябва да си бил развънлуван, все пак последната част от видеото е с твое участие.

Да, беше забавно. Яко е да получаваш завършващата част от видеото две години подред. Хубаво е да видиш, че това което вършиш се отплаща 🙂

Отдели ли полагащото се внимание на дамите през премиерната вечер?

Разбира се 😉 хехе … 😀

Къде можем да видим тийзъра?
Тук: http://www.isenseven.de/

( и тук! бел. преводач )

ОК, сега да се върнем на карането. Ти си един от новобранците, които ще се снимат във филмът на Nitro. Разкажи ни малко повече за това.

Супер много съм надъхан, че ще мога да участвам и да се снимам в такъв проект. Смятам, че филмът ще бъде лудница! Нямам търпение да започваме да снимаме  заедно с Nitro crew.

Къде ще ходите с крю-то на Nitro и с кого ще караш?

Все още не знам, но мисля, че идеята е да се помотаем колкото се може повече из Сащ и да разцепим пудрата там … Ще видим кои ще карат. Не мисля, че все още всичко това е уточнено.

Имаш ли някакви предпочитания към сноубордисти, с които искаш да караш и да се снимаш?

Хмм, не съм се снимал с хората от Nitro. Обаче съм сигурен, че ще бъде забавно да участвам заедно с Eero, Knut Elliasen и Andreas Wiig. Yeahhhh!

Мислиш ли за тфоето участие във филма … поставил ли си си някакви определени цели? Някакви трикове, върху които работиш?

Със сигурност искам да получа пълна роля във филма. Ще се опитам да покажа разни нови неща. И разбира ще дам най-доброто от себе си …

Благодаря ти, Ерик!
Няма проблеми 🙂

Надявам се интервюто с Ерик да ви е било интересно. Ще го очакваме в новото видео на Нитро, за да видим как се представя там.

Leave a reply