Ексклузивно интервю с no.ski.CREW!

 
 

В следващите редове ще станете свидетели на излагащите и неочаквано любопитни подробности около новото ни сноуборд видео от Франция! Възхитете се на биполярното ми интервю, което ни почесва зад ушите.

Но преди това, позволете ми да ви представя за пореден път най-новото, най-първо и най-яко сноуборд видео на нашето крю!

ZEO: “Тук, при мен е създателя на видеото – Капитан Зео Войвода, който сам саминък си е играл да рови и избира, реже и изрязва не едно, а цяла дозина видео материал.
Първо, позволи ми да те поздравя за видеото. Разкажи ми малко повече за него.”

Kапитан Зео Войвода: “Здравей и благодаря! Всъщност това видео не трябваше да е нищо особено. Не сме снимали целенасочено, ами кой когато му скимне и то в повечето случаи аз, причините са обясними. По-късно ни дойде идеята да изберем по-емблематични моменти от престоя ни във Франция и да ги свържем едно за друго. Разбира се, в процеса на работа, нещата се изкривиха и стана такова, каквото е.”

ZEO: “Ок, значи това видео е повече в смисъла на видео албум от Валмение за вас си, така ли?”

Kапитан Зео Войвода: “Да, четеш ми мислите!”

ZEO: “Тогава защо е цялата тази гиролтия? Сложил си интро, лого, щуротии… всичко това би било НЕнужно, ако видеото е само за спомен. Трябва да има и друга цел. Кажи си я, знам че си я мислиш.”

Kапитан Зео Войвода: “Ами, разбира се, ние сме нарциси! Егоцентрици, на които много им се иска да са в средата на тълпата! 😀
Но може да се каже, че има и друго, да.
Това видео също така го посвещаваме на всички, които едва ли не ги е срам от това, че не умеят никакви трикове, не са достатъчно куул на пистата и че някой бил карал много по-добре. Често, знам, че никой не си го признава (дори и аз :D), но човек се спаружва от тези мисли. Демек спира да си прави истински кефа, не се отпуска.
Това е глупаво, нередно и ние никак не го подкрепяме! Не сме психиатри, нито пък и ще парадираме че с видеото ще ги накараме да се чувстват по-добре. Но гордо показваме, че сноуборда е идиотска забава, не е състезание, ами способ за разпускане и на първо място спорт! (not) 😀
Дали ще си на пистата, извън нея или на някой 6 метров кикър – все тая. Важното е на края на деня да ти е леко на душата, весело и доволно от изминалото каране! 😀

ZEO: “Браво, много добре го каза и аз те подкрепям в това. Що се отнася за интрото, можеш ли да обясниш на аудиторията, какви са тея кебапчета и ножове и като цяло WTF е това лого?”

Kапитан Зео Войвода: “Ами, да, мога. Просто това беше песента, коята не спряхме да пеем по лифтовете през тези 7 дни, простащината трябваше да продължи и във видеото.”

ZEO: “Разкажи ни малко за този курорт Валмение.”

Kапитан Зео Войвода: “Разказвахме ви вече. Седем статии написах още тогава, а за курорта Ментъла даде доста полезна информация тук.”

ZEO: “Ок, а що се отнася до зрелищните трикове и спиращите дъха моменти?”

Kапитан Зео Войвода: “Има много… падания. Това беше основното, което ни се случи. Искам да кажа на зрителите да не се точат за нищо специално. Няма трикове, няма рап, само забава на снега. 🙂 …и един отчаяно як опит за предно салто, който всъщност се нарича “Чова Флип” – запазена марка, представлява падане по гръб със завъртане през глава, въпреки това е мега як! 😀 “

ZEO: “Видях го и аз, много стилен трик, браво! Кажи набързо за музиката и да ходя да разпитвам другите карачи, че те тръпнат в очакване.”

Kапитан Зео Войвода: “Ами музиката е най-добрата в целия свят, затова си пасват така добре с видеото. Втората песен – кептън казанова – я намерих в една компилация на стереолисицата – stereofox.com, за което им благодаря. Да са живи и здрави и все така да пишат за ъндърграунда. :)”

ZEO: “Тук е и магистър Ментъл чака да бъде интервюиран.
Ко стаа, Ментъл. Имаш ли нещо да кажеш за ексклузивното ни интервю? Можеш ли да обясниш защо така съкваш в видеозаснемането? :D”

Магистър Ментъл: “Никой артист не е разбран в своето време, само това ще отговоря на първият въпрос.”

ZEO:“Ти стана популярен с твоите изказвания, най-вече с думите “скиорска му работа”, кажи ми какво мислиш наистина за тях?”

Магистър Ментъл: “Ами то се вижда във филма – кара ски, кара ски и бам ските се откачат, а заблуденият скиор по очи и реве за майка си, баща си и други далечни роднини.”

ZEO: “Здравей, Братчед. И теб те има във видеото, макар и за кратко. Другият път обещаваш ли да се снимаш повече?”

Братчедa:“Здравей! Значи … мимолетната ми поява в кадър би могла да се обясни със самата ми същност като личност. Не харесвам шумотевицата, суетнята и светлините на камерите. Хора също не обичам. Скоро смятам да се замонаша и да стана послушник в Бачковския манастир. Затова се стремя да избягвам обективите, срещите с хора и всякакви живи същества. Рейсвам покрай тях със страшна сила и си бича айляка сам самичък!!! Не обещавам по-обстойно влизане в кадър за в бъдеще!”

ZEO: “Хората ме помолиха да те попитам. Главата толкова ли ти е голяма или само каската?”

Братчеда:“Голем човек – голема глава! Haters gonna hate, баЦе!”

ZEO: “Бобо, ти си една от главните звезди във видеото с най-епичните падания. Много ме питаха как така си толкова як. Кажи ми каква е тайната?”

Бобо: “Ха привет на всички! Както всички знаят фейсплантовете са ми коронния номер и изобщо не ми е за първи път да направя шоу пред публиката. И все пак, най-важното е винаги да си правиш кефа на макс докато караш, точно както правя и аз всяко едно каране, било то по пистите или през пудрата.

Иначе все пак, някой в това крю трябва да е як и защо да не съм това аз. 😉 Все пак млад, богат, програмист, харизматичен, висшист – направо пуси магнет! А тайната нивгаж няма да я издам, но тя в “никакъв случей” не е свързана с всекидневното купонясване. 😉 “

ZEO: “А тъпо ли ти е, че скиор ти стана зет?”

Бобо: “Ебаси въпроса, честно! Не е лесно да имаш за зет щекар, защото това е огромна отговорност! Трябва да му разхлабваш автоматите преди каране без да те види, трябва да строиш кикъри, на които да си чупи ръцете и т.н. Хаха, и все пак редно е да питаш Жицата, той какво мисли по въпроса! 😀 “

ZEO: “Мара Жица, благодаря ти че се съгласи да направиш камео в нашето видео, жалко само че не те заснехме как пееш “месо на шиш”. Много млади и красиви жени ме помолиха да те попитам… затова кажи ми как си изкара във Франция и защо така не попадна за по-дълго в кадър?”

Жицата: “Ами като за първи път..без кръв беше малко странно, но го приемам и по този начин. Спомена ще го пазя вечно в съзнанието си и знам, че ще ме разхлажда в топлите летни дни.
С две думи – уникално изживяване – широки и поддържани писти, готини хора, евтина бира – чудеса!
Иначе за кадъра, ако питате…нали знаете – който е с най-дългата пръчка – държи микрофона.. 😉 “

ZEO: “И накрая, за десерт, приветствувам скиора с жълтите гащи.
Мара-Тонка, кажи кога ще затегнеш автоматите на ските и какво мислиш за видеото.”

Антон скиора: “Предвид актьорския състав и високия ни професионализъм ,въобще не изненадва и комичния привкус на тази първа по рода си мегапродукция. Мисля че видеото е гледаемо, което до голяма степен е благодарение на моето присъствие:) Автоматите викам да не ги барам, да не изгубим аудиторията”

ZEO: “Добре, а иначе яко ли е да си скиор в компания на хейтъри, които ненавиждат и бесят скиори?”

Антон скиора: “Иска ли питане? Голям кеф, предвид че ги разминавам почти всичките, ама всеки мрази красивите и умни карачи……това ме мотивира”

ZEO: “Кажи ми кога ще ти заварим ските една за друга?”

Антон скиора: “Първия който си разполови борда получава моите адмирации и твърдо обещание да си помисля по въпроса…”

Leave a reply