Единственият фестивал за българско екстремно видео – Exit Extreme Film Fest 2012

 
 

E! Доживяхме да обявим и тазгодишния, екстремен, филмов фестивал EXIT! Както миналите години, така и тази ще разберем как се развива българската представа за екстремен спорт и постиженията във видеозаснемането им.

Exit Extreme Film Fest 2012 ще даде възможност да спечелят награди на всички, които изпратиха своите видео материали в категориите:


Най-добър видео клип (продължителност до 5 мин.)
Най-добър филм (продължителност над 5 мин.)
Punk Snow – най-добър клип на зимна тематика

*Срок за изпращане на клиповете все още е – 31.10.2012 г. (сиреч до утре)

Разбира се на фестивала ще гледаме клиповете и филмите на финалистите, които ще се борят за наградите – Кеш, Продукти от ПУМА и Ски пасове и нощувки на Боровец!

И както вече просветените знаят, това няма да е всичко! Ще има още много повече!

от 18:00 до 21:00ч. – Демонстрациите

Ще можем да позяпаме с кеф едни от най-добрите карачи по скейт, кънки, BMX, freestyle skating и маунтинбайк. Ще гледаме как откачени глави се хвърлят с байк от сградата с ясната заблуда, че Big Air Bag-ът ще е някъде там под тях. И за тяхна изненада той наистина ще е там! 😀 Разбира се, за сноубордистите и скиорите също ще има бънджи, изкуствена настилка и забавление за слайдване. Ще можем да гледаме и още демонстрации по слаклайн, графити, симулатор и може би други за които не знаем. Всичко това ще се проведе във всичките зали и пред Парти центъра 4км.

от 19:00 до 21:30ч. – Шоуто

Малко след началото на демонстрациите, ще започне и състезанието по брейк B-Boys Battle – квалификации и финал ще определят кои са най-добрите брейкъри, а след това Fire Soul ще развъртят един от четирите елемента – огън, земя, вода, въздух – оставям на вас да разберете кой точно. 😀 Всичко това ще може да освидетелствуваме в Основната зала на Парти центъра.

от 21:30 до 22:30 ч.- Премиерата

Пак в Основната зала ще хапваме пуканки, гледайки премиерата на “Superheroes of Stoke” (на Matchstick Productions). Въпреки, че филмът е яко скиорски, не можем да отречем, че ще има какво да се види. Пудра, фристайл… и най-вече заради пудрата. ❗

Superheroes of Stoke Trailer from MSP Films on Vimeo.

от 22:30ч до сутринта – Гвоздеят на програмата

И накрая, но не на последно място, черешката на тортата, това за което всички ще се съберем – прожекции и награждаване на филмите финалисти. А след това избухва партито до сутринта, като Skiller, FRAPPE, DJ’s – Tony (Rock It) и Bobskee ще ударят по едно рамо за да може лудницата да пълна!

!!И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!!

· Единственият фестивал за българско екстремно видео ще се състои на 9 ноември, Петък в Парти център 4км. Начален час – 18:00 ч. Вход – 5 лв.

· Всеки, който е дошъл от премиерата на The Lost Winter ще влиза само за 2 кинта.

· Взимайте си скейтовете, лонгбордовете, кънките и каквото още поискате – за всеки показал умение или неумение на уредите ще има НА-ГРА-ДА от Puma! 😀

—–

Ще се видим там!
…а да, и за да сте в крак с времето, следете новините от EEFF 2012 тук:
http://www.facebook.com/ExitExtremeFilmFest
http://www.facebook.com/events/193718827420076/

Exit Extreme Film Fest 2012 се провежда с подкрепата на Puma Social и Общинска
Банка, както и следните партньори:

Diel Sport
Shark
Бороспорт, Боровец и хотел Рила
БАССЕС
Wild berries (wild-berries.com)
Списание 360
Whiteroom.info
Sportal.bg
Men.bg
Ski.bg
Vice
Actualno.com
Club.bg
no-ski-crew.org 😎
Toba&Co bar
Ruffles
DRAG
Flac Ramps

Leave a reply