Репорт и снимки от премиерата на “For No Reason”.

 
 

Премиерата на последния филм от Нинджа Скуад отмина.
След като пропуснахме последните две премиери от миналата и по-миналата година, нямаше как да пропуснем тазгодишната. Събитието отново се случи август месец в гр. Габрово, градът, който доказано е най-дългият град на България! 😀

Стегнете коланите и четете надолу, следва нашият репорт за изминалото тържество по случай филма “Фор но Рийзън”! 😀

Ивента, както и преди, беше планиран с обедно скейт състезание, лонгбординг, предфилмови игри с награди, Филмът и характерното безкрайно парти. Ние, разбира се, пак скипнахме скейта и лонгборда за сметка на шипченски сайтсийнг, градска разходка, пържени картофи със сирене и голяма, ледено студена, запотена, наливна бира! 😀

…но пък ето видеото, което показва какво сме/сте изпуснали от скейтинга. 😀

Малко по-късно се възкачихме и на поляната, където всичко вече беше готово. Там се видяхме с Нинджите, поздравихме ги и тъй като имаше бая време до началото на прожекцията, побързахме да се покачим нагоре по горската пътека.

Там има едни скали отстрани на тъз пътечка, които разкриват чудна гледка към града и околията. Това си остана още от предишните години наше любимо местенце. Не ни остана нищо друго, освен да се наслаждаваме на изминаващото време.
Слънцето се спускаше към хоризонта, а пътищата, водещи до поляната, все по-често осветявани от фаровете на преиждащите коли. Хора и машини бяха поели нагоре, за да се съберат и позабавляват за пореден път под звездите.

Луната изгря, ние се спуснахме обратно към полянката, а събитието не закъсня и скоро забавата бе открита! Цялата поляна отново гъмжеше от пъплещи човешки същества, а глъчката говореше за доброто им настроение.

Минути след началото, Заека опитно изкара мегафона и привика всички да играят с него в замяна на подаръците осигурени от спонсорите. Пак имаше летящи чипици и други подобни, дечурлигата се порадваха, а след това разпръснаха по краищата на поляната за да разгледат и помилват новите си придобивки. 😀

На фона на сноуборд клипчетата, които се въртяха през това време на екрана, музиката дънеше камъните от бъбреците ни и това се харесваше на всички.

Апропо, музиката беше още по-добре организирана от последния път. Имаше си неуморен Ди-Жей, който пускаше неприлягаща на годините му музика и за наше най-голямо разочарование никакъв рок, никакъв метъл. 🙁

Въпреки това настроението беще шестица. Метъли, рапъри и други разни се прегръщаха и целуваха. Огънят на парти атмосферата беше добре разпален и по всичко личеше, че скоро щеше да се разбушува!

След няколко бири време, дойде и часът за филма! Както и миналият път гъмжащата от хора поляна замлъкна, всички погледи бяха на екрана.

Като гигантска леща, видеото концентрира веселието и след крайните надписи вече нищо не можеше да спре опоражителното парти.

Диско топката се завъртя, музиката избухна и всичко обелечено и полуоблечено, пияно и трезво се разкърши и затанцува.
Оттам нататък нито мога да опиша, нито мога и да си спомня в подробности какво се случи.

За радост или съжаление, последните ми спомени са като разскъсана филмова лента – откъслячни и неясни! 😀

Но мога да подтвърдя за няколко неща: мацките беснееха (това се вижда най-ясно тук в блога на ашбъри), бирата от барчето свърши, Ментъла, Бобо и Братчеда танцуваха, детското влакче беше удобно за дрямка, а по някое време ние пак сме се прибрали през нощта в Пловдив…

Крайната оценка от това веселие пак е висока, нинджите отново забъркаха добър филм с яко парти! Всички пропуснали да дойдат могат да съжаляват. Живот и здраве доогодина пак! 😀

П.П.
Тъй като до сега подбирах снимките за статията, останових нещо много притеснително. Бобо, обръщам се директно към теб – ти си зоофил на неорганично ниво! Ето ти, да се видиш:

П.П.П.
И още нещо! Забравихме да кажем на Нинджите, че ей тая част от постера им мнооо ни ‘ареса! 😀

Leave a reply