Открихме Пампорово !

 
 

Вчера дойде и заветният ден на първото каране за сезона 😀
Пампорово смело и безотговорно откри с всичко на всичко 2 работещи лифта и 3 писти. Условията бяха далеееечко от идеалните – малко сняг, много кал, яко камъни, опашки и хора, но пък като за без пари … какво повече да иска човек.

Хейтът отива при пешеходците, дето се качваха ей така да се разходят по пистите, да отъпчат снегa и да попречат на хората, които карат. И при организаторите на откриването, защото беше лейм – танцуващи скиори + такива заобикалящи флагчета … кое по дяволите е интересното и зрелищното тук?

 

Респектът отива при смолянци, че извадиха тръбата и направиха шоуто. Георги Георгиев направо я уби тая тръба, баси машината е! По моя преценка, ако организаторите бяха оставили фристайлърите да покажат умения на един голям кикър и въпросното пвц щеше да се получи много по-зрелищно откриване, ама нищо … за другия път ще знаят 😀 А да, добре е да похвалим и пампоровци, че бяха осигурили чайчета, кафенца, винце и кльопачка за без пари.

Чисто информативно – работят Голямята стена, Малката стена и част от зелената – до Студенец. Към Малина не се ходи, нито към Стоиките. От фън-паркът няма и помен, но пък то и сняг няма много, така че е разбираемо.
Остава ни да се молим за сняг и да чакаме старта на сезона  в Чепеларе, който е на 16ти!

Leave a reply