ExtremeBits раздава покани на читателите на блога ни!

 
 

Сигурен съм, че редовните читатели на блога знаят какво представлява ExtremeBits и даже неуморно се опитват да се сдобият с покана ( а сега ще имат и този шанс 😉 За останалите ще разясня!

Какво е ExtremeBits.org?

Най-големият торент тракър, специализиран в екстремните спортове. Сайтът има ужастно голям набор от филми, списания, саундтраци и други благинки.

С две думи каквото му е на душата на човек – там го има!

Защо ExtremeBits.org е толкова як?

Супер богата база данни + eждедневни попълнения. Освен това зад тракърът седят много готини хорица, поддържащи интересно, забавно и информативно комюнити.

С други думи, всеки може да намери съмишленици из форумите, да разбере на какво ниво са спортовете извън България и в някои случаи благородно да завижда 😛

no.ski.CREW блогът ще даде шанс на

20

свой читатели да попаднат в света на extremebits.org, но със голямата сила идва и отговорността, както казва чичото на Спайдърмен. Тоест всеки, който бъде награден с покана ще ТРЯБВА да прочете правилата на тракъра и да ги спазва. Сайтът има ратио система така че уверете се че сийдвате достатъчно за да не изгубите аккаунтът си и върху вас да се стовари безснежното проклятие.

Сийдвайте и участвайте в комюнитито и ще бъдете възнаградени!

Как да си гепя поканата?

Лесно! Изпратете ни ймейл от своя gmail акаунт на no.ski.crew@gmail.com и скоро ще бъдете наградени с покана един брой 🙂 Чийърз!

Leave a reply