Снимки и видео от RedBull Dare to Fly в Пампорово!

 
 

Времето си тече и това което по-рано бе само писано, вече се случи и остана в историята.
А как точно се случи и колко отговаряше то на писаното преди това, можете да разберете в тази статия! 😀

продължава надолу…
(бел.ред. В самото начало искам да отбележа, че пиша така, все едно съм бил лично там, но не бях! Просто съм единствения ентусиаст от крю-то, който изяви желание да пише статия… шанс! 😀 )

И така!
Не разбрахме дали квалификаций е имало през деня, но пък 3D шоуто със сигурност се състоя! За съжаление, тъй като ивента не беше промотиран кой знае колко, съответно и хората не бяха кой знае колко. Но прожекция имаше!

За съжаление, организацията беше под всякаква критика. По-голямата част от зрителите бяха рандом човеци, които са отседнали в Пампорово и просто са чули/видели, че нещо необичайно се случва на пистата.

Шоуто закъсня и започна чак в 22:30, което накара част от публиката да се разотиват преди началото. За капак когато включиха всички проектори, бушоните паднаха.

Оказа се, че 3D прожекцията няма да е точно 3D, защото мрежата се натоварва прекалено много и само половината проектори ще прожектират – сиреч от 3D преминаха на 2D. 😀


До тук с негативните впечатления. Останалото беше мега яко!

Както сами виждате на снимките (а най-долу и на видеото), карачите сцепват мрака! Май интернационални прота нямаше, но българските бяха на лице и определно показаха класа!
Час преди да започне шоуто, карачите започнаха да се мятат на скока и направиха бая шоу. Не само сноубордистите, а и скиорите бяха жестоки. За съжаление не успяхме да разпознаем почти никой, така че по този въпрос ще си замълчим. 😀

Като цяло беше яко и си заслужаваше! За неделята нищо не можем да кажем. Ще изчакаме репорт от другите. А такъв ще има 100%, защото за сметка на малкото хора имаше супер много снимачи! (“3 kameri i 543241 aparata”) 😀

Ето и какво заснеха нашите професионални камери!

(бел.ред. Само не разбрах защо не са раздавали безплатни редбули на всички………………)

С нетърпение ще чакаме края другата седмица Pamporovo Free Style Open 2011!!! 😀

Leave a reply