World Snowboard Day, Bulgaria!

 
 

След днешния радостен снежен ден, можем с огромен кеф да въздъхнем, че зимата е тук.
А наред с въздишките, дойде време да отворим курортите и да отключим сноуборд пауърът, като отпразнуваме Световният Сноуборд Ден (или иначе казано WSD)!
Не знаем колко от вас бяха на минологодишният сноуборд празник, но за тези които не сте много в час, ей сега ще ви кажем 1-2-3 думи в повече за World Snowboard Day!

Реално това не е измислица и Сноубордът наистина си има ден… може би нещо като имен ден, ама не точно. 😀
Празникът е честван за първи път на 19ти дек 2006г, когато са били организирани едва 4 ивента в 4 различни страни. Но хубавите идеи се разпространяват бързо и тази година заедно с нас ще празнуват всички челяци от:
Босна и Херцеговина, Македония, Русия, Франция, Чили, Исландия, Канада, Германия, Косово, Испания, Австрия, Унгария, Швейцария, Италия, Финландия, Япония, Латвия, Словения, Литва.

Партито ще бъде в Салон за танци “ПЕТЪК” (Подлеза на НДК, под Моста на Влюбените, бившия Double Vision), започва на 18ти декември и свършва на 19ти! 😀
В 00:00 часът ще посрещнем WSD-то, ще има награди, подаръци, изненади, музика, танци и какво ли още не!

 

За всеки който вземе със себе си сноуборд очилата, ски паса си от Боровец от същия ден или си поръча 100мл/2х50мл алкохол получава безплатен енерджи кик от MONSTER!

ВХОДът е СВОБОДЕН!

Така че бъдете част от тази светла нощ, присъединете се към всички братя по дъски и нека молитвите ни за сняг се концентрират и разпръснат като снежинки по планините. 😀

Leave a reply