Пейнтбол в Пампорово – “Операция Чикаго II”

paintball

Искате адреналин по пистите на Пампорово лятно време? Един пейнтбол турнир със сигурност ще вдигне сериозно нивата на адреналин. А и тук не говорим за обикновенно пейнтбол състезание, за “Операция Чикаго II” се очаква да пристигнат над 200 състезатели от различни страни. Турнирът всъщност ще представлява възстановка на действия от Втората Световна Война – битка между армията на Сащ и Вермахта на Германия.

Научете как да се включите във войната …

На 18 и 19 юли в Паморово ще се проведе възстановката на споменатата битка между американските сили и германската армия. За втора поредна година у нас ще се организира подобно събитие. Очакват се участници от Гърция, Косово, Румъния, Сърбия и разбира се България. Реалната “Операция Чикаго” е имала за цел внедряване на 101 Въздушна бригада на армията на Сащ във Винервил, Нормандия, сутринта на 6 юни 1944 година. Целта на операцията е била обезопасяването на четирите изхода на крайбрежната влакова линия Causeway 2 зад Юта Бийч, прекъсване на комуникационните центрове и разрушаване на ключови позиции на артилерията на германската отбрана. Феновете на Батълфийлд със сигурност вече си представят Десанта в Нормандия и битката при Омаха Бийч.

Какво трябва да направите за да участвате?

Условия за участие:

До 10 юли всеки закупил от магазин “Пейнтбол България” кутия топчета RPS Stinger на цена 100 лева ще получи безплатна нощувка и закуска в 5 звезден комплекс Роял Лодж Казино и СПА Ризолт, Пампорово. Участниците в сценарийната игра и/или техните гости могат да платят за допълнителна нощувка по 30 лева на човек.
Такса за участие: 1 кутия топчета RPS.*
* Записалите се след 30.06.2009 заплащат допълнителна такса от 15 лева. Регистрационна карта може да изтеглите от ТУК

За повече информация:

София, бул. А. Стамболийски 55, телефон 0898 74 74 74, 02/ 416 13 10. или посетете страницат на paintballbulgaria.com

А ако сте фенове на Z-Rock, в което не се съмнявам, то ще имате възможност да спечелите безплатно участие.

печели ваучер за безплатно участие на най-голямата сценарийна пейнтбол игра провеждана у нас “Операция Чикаго II”. Още двадесет (20) души ще спечелят пейнтбол ваучери, които могат да използват на игрището на „Пейнтбол България“ намиращо се в столичния комплекс Младост IV.

Подробности за правилата на играта очаквайте скоро в ефира на радио Z-Rock, както и във Форума на предаването.

King Size Ten – класация от 10 песни на www.zrockbg.com, гласуването за всяка песен става само от регистрирани потребители, които са дали истински имейл. Песента с най-много гласове печели и се излъчва на следващия ден през час – 6 пъти (9.00, 11.00, 13.00, 15.00, 17.00, 19.00). Елена се свързва по телефона с един от потребителите, гласувал за песен №1, и му дава награда; 2-ро и 3-то място остават в класацията на следващия ден.

А наградата за победителите е ЧЕВЕРМЕ!

WARNING: Ако видите членове на No.ski.CREW хвърлете оръжието си незабавно. Ето какво се случва с тези, които играят срещу нас.

Leave a reply