6 стъпки за унищожение на Земята

Като съвестни сноубордисти и по-скоро като съвестни хора, ние от no.ski.CREW винаги сме се интересували от глобалните проблеми свързани с природата и планетата ни. Не само това, ами се стараем да изградим в себе си превантивни навици, с които да допренесяме за озаптяването на тези проблеми, дори и с малко, всеки ден.

Скоро излезе още един ЕКО филм, за който ви писахме преди известно време. Всички знаем проблемите, знаем също, че нещата се сгечват все повече и повече. (Бел. ред.: сгечва се = баталясва се или иначе казано става по-зле) Всички знаем, че рецеклирането, енергоспестяването и още куп “зелени” мерки помагат – и това е безспорно.

Скоро, обаче, ми попадна едно филмче, което прекрасно, систематизирано и опростено разказва за нещата от живота и по-скоро за взаимодействието на хората и природата.Мислите, че е извън темата за сноуборда?…но всъщност си е баш на мястото. Сноуборд индустрията не се различава по нищо от тази във филмчето.Спомнете си за POW.

Филмчето е разделено на 6 драматични и една оптимистична ютуб части. Приятно гледане.

Е? Нищо ново, нали?
Хората или Планетата, кой ще бъде победител? – абсурден въпрос в абсурдно положение.
Всеки който има мнение по въпроса (абсурдно или не) да заповяда.Всеки който няма… тъпичко за него, защото именно там е проблема. 🙂

Leave a reply