Лудата сноуборд фотоизложба на Александър Атанасов в София!

 
 

Oткриването: понеделник, 27-ми септември 2010 г., от 19:30 ч. в галерия “Склада” (София, ул. Георги Бенковски 11).
Доживяхме!!! 😀

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ, ГЛЕДАЙ малко СНИМКИ И ВИДЕОТО ТУК

Изключително се зарадвах, когато видях във фейсбука, че добре познатият ни Александър Атанасов а.к.а Сашо а.к.а. Al Pal At си е събрал всички най-яки кадри и възнамерява да ги сложи за показ пред човечеството!

Не знам за вас, но аз ако трябва да се сетя за добър сноуборд фотограф в България, първо се сещам за Сашо. Няма да се впускам в много “четкания”, но този тип е мега луд!
Не го познавам лично много добре, освен че сме се засичали тук-там, но…

my_kind_of_white_ubgrade_lampa[1]

…от такъв човек можеш да очакваш неочаквани комбинации. 😀

Повечето от нас го познаваме от Уайтруум, където той участвува посредством снимки си, а и от Нинджа Скуад, с които дивеят нагоре-додолу по планините карайки/снимайки.
Няколко снимки да си припомните?

my_kind_of_white_ubgrade_lampa3[1]

LAMPA_by_UBGRADE_photo_exhibition_MY_KIND_OF_WHITE_3[1]

LAMPA_by_UBGRADE_photo_exhibition_MY_KIND_OF_WHITE_1[1]

Изложбата сигурно, ще е яка. Поне до сега видяното обещава нещо добро! Пък и нищо да не сте виждали, то си струва само заради постера да се иде. 😀 Чието behind the scene видео излезе преди малко:

Малко са хората, които са яко надъхани, мислят нон стоп за това което правят, чоплят и експериментират. А пък ако ги няма такива, няма да има и развитие. Затова трябва да му се направи голямо евала на Сашо за първата му изложба – това говори, че се развива и то в посока, която не е от най-популярните в България. Евала ти, бро! 🙂

Leave a reply