Фермер стана шампион по маунтинборд!!!

 
 

Винаги съм знаел, че журналистите са злетари и добре че беше този случай, че да си припомня факта! 😀

1во. Евала на в-к Стандарт, че са съпортнали якия ивент, който организираха Board.bg!

2ро. Кой даде на Руслан Йорданов да пише за нещо, което ОЧЕВИДНО не разбира??? 😕

118-12-ZA-KARE-Ruslan_jordanov_0_1650[1]

Тук умряхме да се смеем като видяхме статията в сайта на Стандарт по случай Балканското първенство по маунтинборд. Четях и не вярвах… лудия журналист така е осмуквал от творческите си пръсти, че направо си заслужава да го тупнеш по рамото за волята която е проявил! Личи си, че се е потрудил да напише за нещо, което нито го влече, нито го разбира.

Руслане, обясни ми, че не разбирах, нужно ли е за успеха на една статия да ? сложиш “скандалното” заглавие “Фермер стана шампион по маунтинборд” и след бабишко-скучноватото въведение и неадекватни разсъждения от сорта на “По-дребните травми като чупене на крак или ръка не са толкова впечатляващи за любителите на силните усещания.” да забиеш апетитно-кретенско изречение от рода на “Освен с маунтинбайк той се занимава и с биоземеделие – прави хумус с помощта на калифорнийски червеи.” (WTF?! WHO CARES!?)?

Защо не драсна 1-2 реда и за семейните отношения на победителя? На мен примерно ми е страшно интересно да го разбера! Трябваше да се постараеш повече, като ще правим статия за бабички и селски пръчки, трябва да се включат и други СТРАШНО ИНТЕРЕСНИ факти и клюки… мда, най-вече клюки за калифорнийските червеи! 😆

Leave a reply