Sistah 187 и новият ХИМН на сноубордиста.

 
 

От бая време не се бях разглеждал в уайтрум и сега като се ровичках в новините им се натъкнах на нещо СЕНЗАЦИОННО!
Разбрах, че…

…След Анимационерите и рапъра Sistah187 възпя сноуборда. Песента е пусната свободно, за да може да си я изтегли всеки, който е любопитен. Естествено, ние не можахме да останем пасивни и за това ви предоставяме линк, за да я чуете.
Sistah187 – Snowboard

Не знам за вас, но аз веднага накликах линка! Викам си “еебаа, т’ва ще нещо яко!”, след няколко секунди бийтовете прозвучаха и малко по малко започнах да усещам, че това парче ще е НОМЕР 1 в класацията, новата ми страст, парчето което ще се върти ежедневно на рипийт!!!

Разбира се, сигурно и вие вече сте го чули! Нека бъдем честни… това парче превъзхожда отвсякъде оная проста измишльотина на Анимационерите. Ще ме извинявате, ама на нея нищо не ? се разбира, докато този шедьовър на СистаХ просто кърти! Само обърнете внимание на текста… посланието което носи… рапЪТ вътре… супер, ултра, мега добри са!

Или пък какво беше онова глупавото парче на Гуано Ейпс, пееха за няк’ви лордове, простотии – смешна работа. Тук говорим за истинския РАП, а всички знаем, че СНОУБОРД = РАП. Това парче не само трябва да се популяризира, то трябва да се наложи на национално ниво!
…баси евалата му, сега пак го слушам вече за n-ти път, и не мога да си обясна как е подбрал така перфектно думите…те са просто невероятни. Ами припева? пфф… за какво говорим тук хора – това не е просто сензационно добра песен, това е ТОЙ! – Новият ХИМН на Сноубордистите!!!

gangster_26dollar[1]

Анимационери, духайте. Гуано Ейпс, духайте^2.
ТУК Е СИСТАх С ЛУДОТО СИ ПАРЧЕ!

“…СНОУуУБУОРД, СНОУБУуУОРД, СНОУБУуУОРД…”

yo yo yo

Leave a reply