Nitro NewsWeek : Ревю на Nitro Fate – идеалната дъска за мацките

Чудите се какво да подарите на гаджето и как да я накарате да дойде да кара с вас по пистите? Е може би ако и подарите една дъска ще успеете да я навиете. Спорен е въпросът обаче кое ще и хареса повече една чисто нова лъсната дъска Nitro Fate или козметика Shiseido за цената на една дъска?

От моя гледна точка Nitro повежда убедително, защото дъската е универсален all around, ще може да се кара както по писта, така и в пудра и от време на време и в парковете по скокчета и рейлове. Nitro наистина вярват в еманципацията в сноубординга и са конструирали дъската по възможно най-добрият начин.

Ядрото на борда е тополово дърво, което означава, че прави дъската доста здрава, но пък същевременно и доста жива с добър флекс и пластичност. Следващият слой от дъската е направен от захарни пръчици, розови листенца с лавандула и подсилен с лилави сатенени панделки. Все пак трябва да има и нещо женствено в тази дъска 😀 След този необичаен слой Nitro отново са се включили в играта и са сложили фибростъкло, което допълнително съживява дъската. Страничната извивка е преценена така, че да може да се правят лесни, но стабилни завои, дори и при висока скорост. За развиването на високата скорост спомага и добрата база на сноуборда, която освен че се хлъзга много, се поддържа и лесно.

Без да искам нарочно да правя сексистко изказване – но всички знаем как шофират жените 😉 ако карат така и сноуборд, ще се наложи дъската да е издръжлива, а базата лесно поправима. Нитро доставят точно това с Fate 🙂
А и освен това дъската идва в готини, модни за сезона разцветки, които ще се харесат на обичащата цветни, но стилни неща женска душа 😛

Nitro Fate ще можете скоро да намерите на цена от 770лв в

Leave a reply