Какво ни разказа Ристо от Ninja Squad за Ashbury.

Наскоро започна да се раздухва мълвата, че Ninja Squad 👿 щели да представят “непозьорската” марка гоглета (сноу очила) на име Ашбъри. Гледахме го и във фейсбук, и в уайтрум го четoхме, и някъде другаде ( сигурно 😀 ), ама така и не ни стана много ясно аджаба за какво тече реч… ( от времето е, като се затопли оглупяваме 😆 )
Обаче ние се утешавахме, че не сме единствените задръстеняци ( надяваме се някои от вас също да са!!! 😀 ) и решихме, че ще бъде полезно да се поинтересуваме и да ви дадем малко екстра инфо! 🙂

И щото сме готини (и мързеливи), сметнахме, че вместо да се ровим из интернет, като гладни кокошки за семки, най-харно ще бъде да си попитаме направо нинджите! 😀
И така, фанахме Ристо-нинджата на лафче и му отправихме няколко предварително подготвени ( нали сме големи репортери 😛 ) въпроси, чиито отговори можете да прочетете по-надолу…

Интервюто изпълнено от z3o, сиреч от мен ( не можeх да не се изтъкна 😀 ):

z3o: За бая хора Ашбъри е непозната марка, разказжи ни малко повече за нея. Как стана всичко, как се навихте да направите кооперация с тях? Кажи ни някоя клюкарска раздумка! 🙂

Ристо: Повече за Ashbury можеш да разбереш тук и тук. Това е интервю с един от основателите на марката, в което в общи линии се разбира и защо се навихме да правим нещо с Ashbury. И за тях в един момент е дошло времето, когато са решили, че ако искат нещо да се случва, трябва те да го направят. Освен това са пичове – те са едни от малкото, които ни обърнаха внимание и проявиха интерес към това, с което се занимаваме … към това, което се случва в България.

z3o: Не ми стана ясно, какво значи точно “Ashbury събира отбор с Ninja Squad“.
Това значи, че вие ще сте част от сноу и скейт отоборите им или че нинджа скуад и ашбъри ще търсят и формират такива?

Ристо: За отбора – не мислим, че трябва да сме само ние, много ни се иска повече хора да бъдат спонсорирани. Надяваме се да получаваме снимки, видеа и всякаква информация от всеки, който кара, за да можем да подкрепим тези, които заслужават. Защото само преди две години никой от нас не беше спонсориран и знаем колко е тежко да си набавяш сам екипировката, да плащаш за карти, транспорт и какво ли още не. Сега ни се отдава шанс да можем да помогнем на някой и с удоволствие бихме го направили, както правихме с децата в Габрово.

z3o: В уайтрум прочетох, че “Ashbury решават да рекламират и разпространяват нещата си в България заедно с Ninja Squad“.
Това значи ли, че нинджите ще обикалят с големи рекламни табели, скандирайки
Аш-бъри! Аш-бъри!“? 😀 Как да очакваме разпространението на тези продукти?

Ристо: Който иска да си вземе нещо, може да се свърже с нас, защото схемата още не е много ясна. Все още обсъждаме къде точно ще ги има нещата, те дори в момента все още пътуват към България. Колко ще струват също не е решено окончателно, но със сигурност искаме да е толкова, че на всички да им остават повече пари за каране.

z3o: И накрая един въпрос, който на нас все още не ни е много ясен, предполагам и на много други. Един съвсем битов и елементарен въпрос – Всички знаем, че по-големите фирми дават маса пари за всякакви видове реклама и PR. По това, което разбирам аз, Ashbury е ъндърграунд фирма, която не иска да е като големите, които произвеждат на конвейр. Kакво ще накара един български райдър да захвърли Оклитата си и да си купи Ашбъри цайки?

Ристо: Гогълсите определено ще са на възможно най-ниската цена, която ни е позволена. Просто те са едно от най-важните неща, които трябва да имаш в планината, но пък няма и да ги подаряваме. Все пак не забравяйте, че не са правени в Китай. Което отговаря и на въпроса ти, защо биха ги предпочели.

Това на снимката НЕ е Ристо!!

Тенк ю, Ристо, нинджа, майна, ти отвори очите на много хора! Ще чакаме цайките да ни ги покажете! 😀

Leave a reply