Няколко идеи за коледни подаръци *<:)

 
 

Santa Claus

По-малко от 10 дни до Коледа! Коледа не е само чудеса, семейни вечери, намаления по магазините, светеща украса навсякъде и геноцид на иглолистни, Коледа означава ПОДАРЪЦИ! Изцяло от Вас зависи какво ще ви донесе Дебелакът тази година, постарайте се да му дадете ясен знак, за да не получите отново толи чорапки, суичърт или пък ултра модерен телефон с vga камера, който е точно като вашия, само дето има 2 копчета повече.
Екипът на no.ski.CREW.blog реши да осигури няколко лесни решения за коледни подаръци, разбира се всичко е свързано с любимата ни тема – сноуборд 🙂 Така, че ако се чудите какво да подарите, просто продължете да четете …

Ако все още не сте купили подаръци, не се притеснявайте – все още има време! Ще се опитаме да ви насочим към няколко решения за идеални подаръци, като ще ги подредим според бюджета, който ще се наложи да отделите :

1. И така всеки знае, че около Коледните празници вали сняг, това е универсално правило. Когато има сняг, значи че може да загубите времето си като правите снежен човек ИЛИ да направите снежна крепост и да си спретнете една хубава СНЕЖНА ВОЙНА.snowball maker
Това ни води и до първият възможен подарък, а именно Snowball maker или на чист български машина-за-правене-на-снежни-топки. Това наглед просто изобретение ще ви спести много време и усилия, които иначе бихте прекарали в изработване на снежни топки.Сега може да прекарате това време в изстрелването на снежните топки по съперниците си.
Цена : около 10лв

2. Все пак ако решите да участвате в снежна война и ви липсва правачът на снежни топки, то има голям шанс ръцете ви да измръзнат.Много е неприятно – болка и скованост – което значи предимство за противника ви. Джобните печки са решението на този проблем. Pocket Hand WarmerМмм… какво са джобни печки? Пакетчета с течност, които носите в джоба си, когато ви стане студено – просто щракате пластинката в пакетчето и течността се втърдява и започва да излъчва топлина за около 40 минути .Процесът изглежда почти магически, така че освен че е крайно практично е и интересно, дава повод да спрете за малко снежната война и да се изфукате на приятелите си 🙂
След като спре да излъчва топлина, просто сварявате пакетчето за малко – твърдото вещество се превръща в течност и джобната ви печка е готова за нови подвизи.
Твоята джобна печка можеш да вземеш от тук!

3. За малко ще се откъснем от снежната битка и ще се пренесем на снежният склон. Когато решите да покарате извън пистата в дълбокия сняг и ви се налага да си носите сноуборда под мишница, на глава, на гръб или по всякакъв друг начин – разбирате колко трудоемко е това всъщност.snowboard carrierАко си нямате специална раница с място за поставяне на борда, то следващото ни предложение е идеално за подарък – кайшка за носене на сноуборд. Лесно препасвате сноуборда и го закачате удобно на гърба си, кайшката е достатъчно малка винаги да седи в някой от многобройните джобове в якето ви, така винаги ще е под ръка, когато се наложи да поносите борда си.
Цена: около 30лв

4. Специално за хората обичащи хитрите джаджи следващото предложение ще им се стори като сбъдната мечта – сгряващи ръкавици. За разлика от всички останали ръкавици, тези имат електрически механизъм за отделяне на топлина, слагате батерията и хоп – подобно на акумулираща печка, ръкавиците започват да греят. Идеален начин да стоплите ръцете си.

Цена : около 45лв

5. Това предложение за подарък ще зарадва и порасналите деца и не толкова порасналите такива.В ръцете на всеки любител на зимата това ще пасне идеално.Говорим за оръжието на 21ви век, пробивът в снежните битки, Ключът към успеха в спечелването на снежната война – Бластер за снежни топки! snowball blaster launcherПоставете снежна топка в камерите на бластера, дръпнете спусъка и свалете врага на цели 15 метра разстояние. Съжаляваме за враговете ви.

Цена : около 60лв

6. Всеки сноубордист се е сблъсквал със синдрома на мокрите обувки.Много неприятно, когато краката ви са мокри, започва да ви става студено на цялото тяло, а рядко успяваме да изсушим обувките и да са готови за следващия ден, който ще прекараме по пистите в планината.Решения като силика гел, може да помогнат за известно време, но като цяло са непрактични. Е представете си портативен изсушител на обувки и то с възможност да работи на батерии. Е това вече съществува, дава ви възможност за 3 часа да изсушите подгизналите си чепици и да можете да цепите пудрата още на другия ден или пък същата вечер 🙂

Цена: около 50 лв

При условие, че търсите семеен подарък за семейство сноубордисти ( е може да позволим и един скиор в семейството, все пак трябва да има някой, който да бъде подлаган на тормоз 😀 ), то по-големият брат на изсушителят на обувки е точно това от което се нуждаете. Повече места за сушене, а и можете да оправите набързо и подгизналите си ръкавички и шалчета .

Цена: около 130лв

 
 
 
 

7. Любителите на сноуборда, както е известно на всички ни обичат адреналина. Освен това повечето сноубордисти сме пленени от идеята да летим 🙂 flybarТака че подаряването на погостик, който може да те изпрати на 2 метра във въздуха ще предизвика възторг у всеки истински сноубордист. В сухите зимни дни и при липсата на сняг може да се превърне в идеален начин за трениране на баланс и обиграване във въздушните движения.Разбира се това не може да мине за бюджетно решение с цена от около 550лв

 
 
 

8. Мечтали ли сте си да закчите мотор на сноуборда си? Аз лично съм си мечтал за реактивна раница или поне реактивен двигател закрепен за сноуборда. Е няма нормален човек, който да произведе някоя от горните комбинации, за съжаление 🙁 . moto snowboardНо все пак има нещо подобно на сноуборд с мотор – по-скоро прилича на скутер, но го карате като сноуборд, имате си кормило и агрегат, доставящ 6.5 конски сили.Можете да развивате до 30 километра в час на равен терен.Е , това ако не е мечтата на всеки мързелив сноубордист …

Цена: около 3500лв.

9. С придвижването към края на нашите предложения цените на възможните подаръци нарастват драстично.Но както е известно – кефът цена няма. А тук говорим не просто за подарък, говорим за Светият Граал за всеки сноубордист!

МАШИНА ЗА ПРАВЕНЕ НА СНЯГ !snow making machine Да, можете да си закупите машина, която да произвежда истински, бял, снежен, студен СНЯГ! Представете си, студен ден, усещате щипещия мраз, термометърът показва -6°C , но сняг няма! Включвате собствената си машина за сняг към воден източник или иначе казано чешма, пускате я и за час получавате 15 кубични метра сняг! Това е една огромна купчина СНЯГ, направен от Вас.
Цена : 3800лв

Дано сте успели да изберете някой от тези подаръци. Важното е да го подарите от сърце и с най-добри пожелания 🙂 Весело пазаруване и избиране на подаръци.

Leave a reply