NITRO NewsWeek: 2те светкавици разтърсили Европа!

Тази седмица, за нитро нюзуийка, бе спусната важна информация. Каква бе тя? – не бързайте де, ще кажем.

Та… чудехме се как да я предоставим пред публиката… да бъде разкрасена с много суперлативи или да я оставим точна и ясна? Да я изкрeтенизираме или да я представим сериозно и делово? – това бяха въпроси, чиито отговори нямаме и до този момент. Затова, по-добре, стига сте чели баластра, ми дайде да ви разправяме как нитро за пореден път разцепиха небето, като мълнии!! 😀

Снимка: zurich.freestyle.ch

Сигурно вече сте чували за Freestyle.ch, нашите другари от уайтрууум са големи фенове и писаха бая за него. Ама пък, ако все още не сте го срещали като явление, трябва да знаете, че това е (може би) най-големият екстрийм ивент, който се организира в Европа в градски условия. В него се състезават лудите при Сноуборд, фриски, FMX и скейтборд дисциплините.

Финалите бяха преди около седмица, тогава се разбраха и водещите натури в сноуборд класацията. Както се досещате, момчетата не бяха случайни. Първите 2 места бяха здраво окoпирани от райдърите на НИТРО!

Вижте записа от представянето им, пък после ще коментираме:

Както забелязвате случайно няма, батко ви Ееро, след тази чиста бексайд 1080 (10ка), няма как да не се класира на 1вото място. А плътно пък до него, се нареди брат му (по съдба) Себ Туутс а.к.а. Sebastien “TOOTS” Toutant, незаменима част от канадскя Нитро тийм.

Така, без да са се наговаряли, двамата титуляри оглавиха класацията на фристайл.ч и доказаха за пореден път силата на Нитро тийма!

Гръм и мълнии! Рейдън не прощаваа! 😆

Leave a reply