Коледен подарък – надуваеми снегоходки

 
 

Тя Коледа мина, но подаръците продължиха да ни обсипват. Което не ме учудва, защото както всички разбрахме от официалния източник за местоположението на дядо Коледа NORAD, на 24ти срещу 25ти декември, той мина през България и то точно през Пловдив.

Така е, драги софиянци, приемето го. Дядо Коледа е пловдивчанин и ни остави всичките подаръци на нас! 😀

Може би, това обяснява феномена, че снощи отворихме още един коледен подарък, който лично нас (за сега) най-много ни кефи! 😀

Решихме, че ще наснимаме ънбоксинга, защото искаме да се похвалим, а и защото до сега не сме го правили, пък ни изглежда яко да снимаш ънбоксинг на нещо ново. 😛

Този армаган общо взето не бяхме го очаквали, а надуваеми снегоходки звучи доста интересно и лично на нас ни беше познато като идея. Минали години са се мяркали тук-таме статии, снимки и видеота за тях, но ако сте ги пропуснали мога да ви кажа че това е 100%ова българска идея, изцяло произведена в България и лично дистрибутирана от дядо Коледа. 😀

Това е основното, другото, аз и магистър Ментълмайнд, ще ви го покажем на снимките, които са много ъндърграунд и доста домашни по природа и настроение.

Тук, магистър Ментъл, отваря капака на кутията майка.
Не се лъжете по невзрачния ? изглед, всъщност тя беше пищно декорирана с кървави диаманти, перли и златни люспи от зелен огнедишащ дракон… просто не намерихме за нужно да я заснемем.

Вътре се оказа, че няма само снегоходки, но и няколко допълнителни неща, които ни зарадваха. Както се вижда от снимката едно от тях е малката помпичка, която прилича на фалос. 😀

На следващите снимки Магистър Ментъл отваря малките пакети бомбички, за да видим какво всъщност представляват тези снегоходки. Curiosity level over 9000!!!

Приятна изненада от страна на материалите и изработката. И двамата кимахме с глави и цъкахме с език одобрително, докато си размятахме спадналата снегоходка.

Освен самата снегоходка, вътре в калъфа намерихме и котката (ей тва железното от снимката), която се слага допълнително. Става ясно, че ще я слагаме накрая, след като напомпим надуваемата снегоходка.

Междувременно, докато магистърът оглеждаше помпата и вентила на снегоходката и се чудеше как да постъпи по-напред, аз огледах другите бонуси в кутията.

Вътре намерих малка книжка, чието писмено съдържание остана почти неразбрано. Имаше бая нещо написано вътре, но аз се съсредоточих върху картинките, а четенето го оставих за друг път. 😀

Освен това има резервни части, в случай, че се прецака вентила или пък се случи да се спука снегоходката. Което не виждам как може да се случи. Платът изглежда много надежден. Но все пак не е лошо да има резерви. 🙂

Друга екстра е имърджанси свирката, която, както би казал Жицата, е само за закъсали… if you know what I mean. Но майтапът на страна, сигналната свирка е трепач. Съседите подтвърдиха!

Друго не намерих! В книжката, обаче пише, че трябва да има и разни други неща, ама дедо Коледа явно ги беше подарил вече на друг. 😀

Междувременно, Ментъла осторожно бъхтеше фалоса и въздух изпълваше снегоходката.

Не знаехме колко атмосфери да я напомпим, затова я оставихме в заснетото положение на твърдост… просто отбелязвам… 😀

Дойде време и да захванем котките. Първоначално си мислих, че ще стане трудно, но се оказа лесна работа.

Дет се вика – нищо работа! 😛

На тази снимка се виждат страповете, с които се захваща кракът за снегоходката. На въпроса как се поставя снегоходката и тук магистърът изпита леки затруднения, но със съвместни усилия разгадахме как става всичко!

Първи опит.

Втори опит.

Success! Добре лягат по крака, хареса ни.

С изключения на някои много дребни неща, тези снегоходки добре ни допаднаха. Леки са и най-вече компактни. Изработката и материалите са изключително качествени. Това са първите ни впечатления, за повече догодина!

Тук приключи нашият ънбоксинг.

Bottom Line: На 1во четене нашата оценка е 9/10.
Очакваме с нетърпение да дойде новата година и да завали повечко сняг, за да идем да покараме повечко и да ги тествуваме!

Пожелаваме ви весело посрещане на новата година и догодина, до амина! 😀

Leave a reply