PUMA Creative Factory – Ти казваш, пумите шият!

 
 


Майстор шивачът

Няма да крия, че последната седмица ви разправяхме за PUMA Social. Така е! Обобщихме как всеки нощен играч може да се напечели и да стане известен!

Така. Това беше миналата седмица. Но Puma Social не е за седмица, така че продължавайте да снимате и пращате клипчета на страницата им във Фейсбук. Идеята ми беше, че днес няма да пиша за Пума Соушъл, ами за PUMA Creative Factory! 😀

Май малко закъсняхме с тази новина, защото то прИмоцията изтича до края на седмицата, ама нищо! Ако някой не е разбрал до сега, ще почерпи и така.

Какво е PUMA Creative Factory и къде е далаверата?
Това е шивашка работилница на Пума, където всеки може да отиде и да каже как иска да му изглежда якето. Всичко се шие по негов вкус, като базовия модел е на якето T7.

Безплатно ли е това и ако “ДА”, колко струва?
Значи, да, безплатно е и струва 40лв. 😀 Всъщност ти и да искаш да си купиш оригиналния вид на T7, пак ще дадеш толкова. Така че услугата да ти направят уникално яке по твой вкус е безплатна, да, но якето си струва пари. Сега дори си мисля, дали да не си направим и ние по едно такова с но.ски знака!? ❗


помощник пуми в процес на шиене

Какво трябва да направи човек, ако иска да си тунингова едно яке за него си?
За да ви направят яке, ще е нужно да се завлачите до шивачницата и да поръчате!
Шивашката работилница на PUMA се намира на ул. Шишман 12, ет. 2ри и работи всеки ден от 12 до 22-23ч и така до 18 юни.
Дори да нямаш конкретна идея в главата си, споко, пумите с удоволствие ще ти помогнат!шивачите от отдел ръкави

За сега интереса бил бая голям, има поръчани 160 якета и с всеки изминал ден се поръчват и поръчват, така че на пумите не им е лесно. Ако те радва идеята, направо стягай кецките, вземай парите и бягай да си правиш дизайна!

Нещо друго! Казвам го него и спирам да пиша, че стана късно!

В шивашката работилница са ходили ред известни и не толкова известни български личности, които Пума ги е направила “посланници” на марката. Всеки един посланник и неговота яке ще бъдат снимани за да ги видим. Снимките се намират във фен страницата на Пума. Снимката с най-много LIKEs ще бъде обявена за победител, а якето ще бъде издадено в лимитирана серия и продавано по магазините.


Миленита е една от посланниците

тези не ги познавам, но сигурно и те са посланници

BTW, тея якета по паметниците са истински! Сигурно софиянци са ги видели, ама ние от Пловдив не сме и ги намираме за много яки! 😀 Aз дълго време мислих, че са фотошопени. 😀

Leave a reply