Спечели спонсорство от Puma – стани легенда!

 
 

Какво е общото между семейство големи котки, бира, приятели, нощни забавления и трикстърски игри?

Puma Social разбира се! Puma Social е кампания на марката PUMA, като с нея се цели да се лансира определен лайфстайл.
Инициативата е международна и се изразява в организиране на много партита и свежи събития, в рамките на които хората се забавляват и социализират 😀 Най-общо казано целта на PUMA е да събере младите хора и да ги накара не само да се наливат в баровете, ами и да поспортуват малко. Нощните спортове, за които става дума тук се изразяват в джаги, дартс, билярд, тенис на маса и боулинг.

Добрата новина е, че всеки може да участва в игрите, инициативите и да бъде част от партита на PUMA SOCIAL. За целта обаче, трябва да попадне в Националния отбор по нощни спортове.
Как да стане това? Лесно! Просто иди на фен страницата на Puma във фейсбук, смело щракни на приложението, което се намира в таб NATIONAL TEAMS и там качи свое видео, на което се вижда как показваш някакъв трик. Трикът трябва да е в една от дисциплините – джаги, дартс, боулинг, тенис на маса или билярд.

Важно е обаче видеото да се качи през Puma Social приложението, за да може то да бъде оценявано. Крайният срок за набиране е 30 юни. Което значи, че в следващите 23 дни, трябва всеки сериозно да се заеме с трикстърска дейност и да я заснема надлежно 😀
Гласуването за даден трик ще се извършва с Like-ването във Фейсбук – тоест е добре да сръчкаш всички твой познати, приятели и роднини, да дадат по един лайк за твоето видео 😛

След като гласуването приключи 25-те клипа, събрали най-много гласове ще отидат на финала, където ще бъдат експертно оценени от жури, включващо Емил Борисов – dj Emil Prize; Ивайло Иванов – Играта; Лео Бианки – Лео; Гергана Мудова – издател на списание VICE и Сава Бобчев – генерален мениджър на Пума България. Във всяка дисциплина ще има един победител или иначе казано 5 човека ще могат да се похвалят с едногодишно спонсорство от Пума.

Ами да! Ще има награди, разбира се! Спонорството ще се изразява в дрехи на стойност 1800лв, освен това победителите ще бъдат представени на страницата на някои готини списания и сайтове ( като например no-ski-crew.org 😀 ). Отделно всеки победител ще получи и сървайвър кит, за да може да оцелява в нощтната джунгла.

Китът включва капки за очи (Visine), ваучери за такси, предплатени карти за разговори, ваучери/пари за McDonalds, както и покани за всички луди партита през годината на спонсорството. С две думи победителите ще си осигурят цяла година забавление.

Още информация може да намериш на http://www.puma.com/social и http://www.facebook.com/Puma

И в заключение ще ви кажем, че снимките които до сега гледахте са от изминалото преди няколко седмици Пума Сошъл парти в София. Ето какво е представлявало то през очите на специалните no.ski.CREW кореспонденти!

Много блажно 🙂 тениска, хилка за тенис на маса безплатна бира, много яка музика и така нататък :Р
…имаше джаги, тенис на маса, дартс… една мега джага, а там беше и председателя на федерацията по джаги и някви други хора!
Абе яко беше събитието!

Leave a reply