Невероятният Проект на Argon Films

 
 

Кое точно е толкова невероятното на Невероятният Проект?
Ами например това, че се очертава да бъде един от най-добрите европейски сноуборд филми за следващата година. Целта на създателите е да покажат колкото се може по-епични скокове, трикове, пребивания 😀 и всичко останало съпътстващо сноубординга.

Искам да знам още и да гледам видеотата! Ok. Щракни тук >
Ако се чудите Argon Films от къде се взеха и защо никой все още не е чувал за тях, има защо! И аз така се чудех, знам че Аbsinthe Films, BrainFarm, TGS обикновенно се асоциират с големите продукции в сноубординга, но за Argon не бях чувал.
Обаче излиза, че и те никак не са за подценяване – вече са отнесли една от най-престижните филммейкинг награди за екшънспорт сцената, като при това конкуренцята е била от целия свят. Повечето членове на екипа на Argon Films са австрийци и казват, че винаги са били близко до сноубординга, а сега са насочили и професионалното си внимание към него.

От  трейлърите смятам, че всички ще се убедят, че AF знаят как да пренесат атмосферата от планината, карането и сноубординга върху лентата. Събраният тийм райдъри е почти изцяло европейски ( да не кажа австрийски ), но пък е наблегнато върху това да има хора, както от старата, така и от по-новата трикстърска генерация 🙂

Ето ги и самите тийзърчета:

Тук нещата се случват в Зьолден

А тук в Алта Бада

А за къде сме без пудрата?

Incredible Project обещава много луди парксесии, яко хеви метъл, пудра, трикове, а дали ще изпълнят заканата си, ще разберем сигурно някъде по есенно време.
Карачи : Steve Gruber, Flo Heim, Tom Tramnitz, Tom Klocker, Alex Walch, Mario Wanger, Chris and Rudi Kr?ll, Jocki K?ffler, Herby Thaler, Fips Gruber, Michi Stanschitz, Dominik Wagner

Leave a reply