Pamporovo Free Style Open този уикенд!

 
 

Както вече стана на въпрос, тази година февруари месец е месеца на Пампорово!

След като беше изграден FunPark Pamporovo и беше направено официално откриване, няколко дни по-късно се състоя Red Bull Dare to Fly ивента точно под “Стената”, а този уийкенд ни очакват 3 дни сноуборд състезание, партита и шоута!

На 25-26-27 Февруари ще се проведе второто издание на Пампорово Фри Стайл Оупен. Следете ми внимателно мисълта, защото ще впиша много важни неща! (без майтап!)

Основните ивенти ще са:
1. Биг Еър
2. ХалфПайп
3. Демострационен Рейл сешън
(по време на откриването)

Разбери повече тук <-

Който иска да се запише, да го направи сега или никога! Срока е до 24ти, което значи, че нямате никакво време за губене.
Вече няма да има допълнителни регистрации на място
Така че ако не се запишете онлайн на този адрес — http://www.snowboardbg.net/ — до този четвъртък (24.02.11) до 23:59часа – ще изгорите и няма да може да участвате.

Наградният фонд е 2400 български лева – КЕШ! Разбира се ще има и още много други изненади и подаръци. Струва си да се състезава човек за такива награди! 🙂

Ето и как изглежда плана за тези 3 дни:

+ Петък (25ти)

открити тренировки, техническа конференция и откриване и съответно парти по случай откриването.

+ Събота (26ти)

ще се проведат квалификациите за ХалфПайп и Биг Еър до обяд/ранен следобяд. Вечерта ще станем свидетели на гвоздея на програмата – финала на Биг Еър на изкуствено осветление. Всичко завършва разбира се с яко парти!

+ Неделя (27ми)

по обяд ще се проведе финала на ХалфПайп, а след това и официалното награждаване на победителите… и разбира се закриващото парти. Разбира се, основната атракция, а имменно присъствието на Тийм райдъри от основния пратньор на ивента Бъртън, ще направят демонстрация на БигЕър-а, малко преди награждаването.

Подробна програма по часове ще бъде изпратена на всички регистрирани състезатели и отботи, като също така ще бъде публикувана на www.snowboardbg.net три – четири дни преди самото състезание.

Следете сайтовете на http://www.pamporovoresort.com/ , http://www.snowboardbg.net/ и Фейсбук Ивент страницата, където постоянно ще се ъпдейтват всякакви новости около ивента, включително изгодни оферти за престой по време на тези 3 дни, състоянието на уредите във фънпарка, снежната покривка и др.

Ще очакваме с нетърпение да мине седмицата!! От сега пожелаваме успех на всички, които са решили да участват! 🙂

Leave a reply