Радостни вести и награди от списание 360°

 
 

Най-много се радваме, когато има радостни вести от някой! 😀 А сега явно е дошъл ред и на приятелите ни от списание 360°.
Както те сами си признаха “360 се върти на 360 градуса и обратно от кеф – и причината за цялото ни щастие е не друго, а ВИЕ! Хората, които ни харесват и подкрепят – и това само във facebook, удариха 10000!

Космическото правило – “една радост никога не се губи” – доказва тяхната супер идея! За да върнат жеста, екипът на 360 са заформили една томбола, чрез която всеки един има шанса да спечели страхотни награди, осигурени от Dakine.

Разбери как! >>

За да участваш и ти, цъкни в/у картинката отдолу. Скритият зад нея линк ще те препрати към оригиналната картинка във фейсбук. Натисни (под нея) копчето “Like” или там “Харесва ми” (зависи езика на който оперирате, може и да е друго! … като “???”…кой знае! 😀 ). Готово! Вече имаш шанс да прилапаш яките награди на Дакайн!

Печелившите ще бъдат изтеглени на 21.11.2010 (неделя). УСПЕХ!

P.S. В началото беше с тагване, но в последствие се оказа, че повече от 50 човека на eдна снимка не могат да бъдат тагнати. Затова тактиката се смени на лайкване. 😀

Leave a reply