Are you Shreaddy?? – първо каране за сезона!

 
 

Местност Копривки, 29 Октовмри 2010 ( Петък ) .

Тридесет ( 30 ) сантиметра пухкав пресен пудрест сняг. Слънцето препича, но без да топи снега, а само колкото да не е много хладно. Дърветата все още носят есенните си премени – пейзажът е особено красив, смесица от оранжево, жълто и вечно зелено, на фона на синьото небе с малки бели облачета.  Подухва много лек ветрец, който донася дъха на боровете.  Тишина.

Единственото което нарушава това идилично горско спокойствие е групата сноубордисти хвърчащи  през пудрата, крещейки от радост като луди.

Are you Shreaddy?

Тримата луди сноубордисти бяхме няколко човека от no.ski.CREW.  Някои се направиха на болни за пред шефовете и работното място, други се успаха много здраво и трябваше да тръгнем с час закъснение към снежната планина, която ни очакваше, но … когато видяхме снегът забравихме всички проблеми, караници и грижи. Като малки деца тичахме нагоре по пистата Копривки и сцепвахме лудата 30 сантиметрова пудра . Така сезонът 2010/2011 бе ОТКРИТ.

Крюто заема възможно най-идиотски пози …

Тейлблок, мадафака!!!

За всички, които пропуснаха да се качат в планината този снежен петък ( 29.10.2010 ), няма да овъртам – прецакхте се 😀

P.S Говорят всички за глобално затопляне, миналата година открихме сезона на 1ви Ноември 2009 и z3o от яд си изяде чорапите . Тази година откриването на сезона е с 3 дни по-рано! Догодина да се надяваме, че ще е още Септември месец 😛

P.S2 Сняг, сняг, сняг! 😀

Leave a reply