Absinthe Films – NoW/Here

 
 

Най-добре се усеща идването на есента ( а след това и на зимата! ) по това, че започват да излизат лудите сноуборд продукции. Тази година отново ще се опитаме от no.ski.CREW да проследим най-интересните и забавни филми. Вече започнахме с Master of Ground#3. Но сега излиза и поредното видео с интересна концепция на Absinthe Films .

Концепцията: Движението дава илюзия  за прогрес и напредване. А реалността е илюзия, така че каква е разликата между това да си се загубил и да откриваш нови неща? Каква е разликата между тук и сега и никъде?  Според Absinthe реалността е това, което правим. И е само въпрос на гледна точка дали си се загубил или си на точното място в точния момент.

Какво да очакваме от филма: Много фристайл изпълнения – огромни скокове, ърбън джиткане и яки трикове, освен това ще има и доста фрирайд, заснет перфектно. Обърнете специално внимание на момента 1:53 от трейлърът – уникално е!

Карачи : Dan Brisse, Jake Blauvelt, Gigi R?f, Lucas Debari, Fredi Kalbermatten, Sylvain Bourbousson, Romain deMarchi, DCP, JP Solberg, Annie Boulanger, Marie-France Roy, Bjorn Leines, Taka Nakai, Tadashi Fuse, Jules Reymond, Cale Zima, Blair Habenicht, Terje Haakonsen, Bode Merrill, Wolfgang Nyvelt, Nicolas M?ller

Заключение: Да идва по-бързо Септември месец, за да можем да го гледаме  🙂

Leave a reply