Как да се наврем повече хора в една кола или какво е “Системата!”?

 
 

Тази статия посвещавам на вас, всички вие, които сте готови да се наврете в багажника на изгнилата лада, само и само за да стигнете до пистата за 1.53лв в двете посоки!

Посвещавам я също на цялото но.ски.крю, които не снимаха нито една снимка на СИСТЕМАТА! Много сте зле, ей!

От мерки за сигурност, някои имена в тази статия са поизкривени.

Въпросът – “деба, то хубу вали, ама как ще стигнем до горе?” – назрял през последните години, набира вербална честота с всеки изминал сезон,месец,седмица и ден в който снега се натрупва, желанието гори, а парите липсват. Друго яче казано този въпрос, който всеки средностатистически ученик/студент на възраст м/у 15-25г си задава (аз познавам и по-дърти, които се питат този въпрос, което потвърждава тезата, че винаги има изключения!).

През всичките тези години умовете на толкова много хора са намерили много различни, чудати и често мазохистични отговори на този, позволете да нарека, екзистенциален въпрос!
В тази статия, разбира се ще ги разкрием – всиките! Или ако не всички, поне тези които ми се нравят да напиша! 😀

И така….нека не си играя с търпението ви, а да пиша по същество… или по-скоро да ви пейстна интервюто ми с един от най-начетените и иновативни учени в тези среди – Акад. Проф. Доц. Д-р Маг. Менталов!

За непросветените, Акад. Проф. Доц. Д-р Маг. Менталов, или накратко съкратено А.П.Д.Д.М.М. е човекът, който за първи път успява да побере 4 човека с 4 борда в едно средностатистическо МПС. Като нека тук обърнем внимание на неизменяемата, несамостойна част на речта “В”, уптребена в предното изречение. Именно то подчертава, че изброените обекти се намират не на колата, около, над, под, отстрани, а В КОЛАТА!

А.П.Д.Д.М.М., разкажете ми нещо повече за вашето откритие. Какво точно представлява и как действа тази система на комбинативна физио-ергономика.
[22:40:47] А.П.Д.Д.М.М.: След проведената Експертиза по Баснословни Асоциации Свързана с Илюстрацията на Лудостта в Университетите в Добринище, Ихтиман и Ягодово, накратко- Е.Б.А.С.И. Л.У.Д.И.Я.
[22:41:01] А.П.Д.Д.М.М.: стигнах до заключението, че 4 борда + 1на кола и 4 човека е реална възможност!
[22:41:39] А.П.Д.Д.М.М.: след проведената ЕБАСИ ЛУДИЯ и многогишната игра на тетрис, гениалната идея се зароди в мен! С години гледах как пространството в колите се разхищава.
[22:42:00] А.П.Д.Д.М.М.: и как средностатистическия сноубордист в 1на кола побираше максимално 3ма човека, аз смело се изправих срещу тази традиция и побрах 4!
[22:42:10] А.П.Д.Д.М.М.: след дълги месеци прекарани в измервания с джобна рулетка на различни мпс-та стана ясно че багажникът не може да побере 4 борда- единственият възможен начин беше те да бъдат сложени паралелно до вратите, като неудобството, което създава това за пътниците при влизане и излизане от МПС-то, е много относително и пренебрежимо малко!
[22:42:46] А.П.Д.Д.М.М.: тайно изпробвах концепцията си без да я споделям с никого защото се страхувах, че военните или пък комунистите ще ми я откраднат.
[22:43:10] А.П.Д.Д.М.М.: под прикритието на нощта и след като счупих 3 улични лампи, аз тествах теорията си с борд в ръка на личното предоставеното от тайните служби МПС.

До колкото се разбира, тази система е универсална и може да се прилага от всеки човек със средно образование, собственик на каквото и да е четириколесно моторно превозно средство?

[22:45:07] А.П.Д.Д.М.М.: абсолютно!
[22:45:14] А.П.Д.Д.М.М.: със системата си съм помогнал на милиони хора!

Това е наистина невероятно, благодаря ви за отделеното време, А.П.Д.Д.М.М.!

[22:46:58] А.П.Д.Д.М.М.: ами
[22:47:00] А.П.Д.Д.М.М.: няма за какво
[22:47:05] А.П.Д.Д.М.М.: все пак вие ще ми го заплатите…
(бел. ред. тук връзката ни с А.П.Д.Д.М.М. ненадейно прекъсна, явно поради техн. проблеми.)

Разбира се, нямаше как да се оставя само на едни голи приказки, най-малкото аз дължа на вас, драги читатели, истината, само истината и пак … Истината! Поради това си направих труда да издиря шофьора на МПС-то, с което е била проведена първата официална демонстрация на тази иновативна техника, за кратко наименувана от народа като “Системата!”.

Здравейте, г-н Братшчедов, разбрах, че вие сте бил водачът на транспортното средство, в което е била приложена “Системата!” от А.П.Д.Д.М.М.. Можете ли да разкажете повече за нея? Изкажете, моля, впечатленията си от гледна точка на професионализма си в сферата на автоконтрольорството.

[23:15:24] г-н Братшчедов: На всички им стана ясно,че СИСТЕМАТА работи безотказно при всякакви обстоятелства.Шофирането при задействана СИСТЕМА е както комфортно,така и кошмарно.Комфортно,защото е наличен подлакътник за лявата ръка в лице на автомата на горния борд,кошмарно е,защото се седи горе-долу на половината от седалката!Но фактът,че оживяхме при общо изминати 140км на заснежен път говори красноречиво за функционалността на СИСТЕМАТА!

Да, това наистина е внушаващо! Но кажете, как виждате бъдещето на един такъв иновативен похват? Според вас след гласуването му в парламента и официалното му налагане от КАТ, няма ли да доведе до повишаване количестовото и качестовото на ПТП в страната?

is%20it%20safewoot[1]

[23:16:53] г-н Братшчедов: За съжаление този иновативен подход за пренасяне на бордове е функционален единствено при наличие на изключително добър шофьор (като мен!),в противен случай войната по пътищата би се превърнала в армагедон.Може би по-нататъшното развитие на СИСТЕМАТА би било добре да се добави към учебния цикъл на автоинструкторите и да бъде извършван изпит при ДАИ при задействана СИСТЕМА.

Благодаря Ви много за отделеното време, пожелавам ви успех във всички следващи начинания!

[23:17:00] г-н Братшчедов: Мерси и аз!

След този разговор, мисля, че всичко вече ви е ясно.
След нещата, през което минах, след всичко, с което се сблъсках в задълбоченото ми проучване на този уникален случай, след прочитането на тонове литература и научни трактати и след експертизата на безброй независими учени, смея да твърдя, че това е нещо голямо и то ще постави началото на едно ново начало… начало, което ще доведе не само до положителен прираст на населението, а и до икономически бум!

Още веднъж отговорът на един екзистенциален въпрос бе намерен!

За сноубордския блог нюз, предаде Зелка Бенатова.

П.П.
Няколко дни след проведеното от мен проучване, Акад. Проф. Доц. Д-р Маг. Менталов изчезна безследно. В момента се провежда интернационално издирване. За последно той е бил забелязан на територията на Шъдзяджуан, Китай.

1237063901885a[1]

Публикувана от http://explainthisimage.com/

Ако сте забелязали този човек, незабавно се свържете с нас! Всяка информация е важна!

П.П.П.
Очаквайте скоро продължение с реални снимки!!!

Leave a reply