Nitro T1 IsenSeven


Спомняте ли си забавното сноуборд филмче Let’s Go Get Lost на IsenSeven – пироманските изпълнения, яките трикове и готината музичка, трябва да са ви направили впечатление. На мен обаче ми направи впечатление още нещо – дъските, с които момчетата от IsenSeven караха. Оказа се, че въпросните бордове са специално изработени за тях от Нитро и даже са си получили свои собствен бранд – T1 ISENSEVEN .

Каква е разликата между T1 IsenSeven и обикновенна nitro T1 – готините графики разбира се! 😀 Дъската е много приятно нашарена в духа на IsenSeven Crew – светли цветове, графити подобни лозунги и шрифтове, забавни и бунтарски слогани. Общо взето една доста персонализирана и готина дъсчица за всеки, които иска нещо различно 🙂
А самата дъска какво предлага? T1 ISENSEVEN не е много добър allaround или allmountain, тя си има строго фристайл предназначение – парк + джиб + стрийт. Не че няма да може да се кара на писта,но в никакъв случай не и е там силата. За пудра забравете – все пак дъската идва в размери 153см и 156см.

Обаче пък, ако ще карате в парка или по рейлове, ще усетите силата на T1 дъсчицата, защото е снабдена с технологията RAILKILLER! и FH базата на нитро. Убиецът на рейлове, със специалния профил на канта ще ви помогне дъската да оцелее дълго време, въпреки злоупотребите, които и налагате. Същото се отнася и за FH базата – рейлове, стълбища, сняг примесен с асфалт, камъни и пръст са просто обикновенното ежедневие за специално проектираната база, чиято цел е да отнесе колкото се може повече бой и все пак да си запази качествата. Флексът на дъската е добър, здравината още по-добра. Допълнението с графиките на IsenSeven раздвижват много иначе малко скучноватия дизайн на T1 и я правят перфектен джиб/парк вариант. Допълнителни разширени спецификации на дъската може да разгледате тук.

Leave a reply